Kuhinje Po Meri

Omorika Design

Kuhinje Po Meri

crne kuhinje po meri
bele moderne kuhinje
moderne crne kuhinje

Izbor pravog kuhinjskog bloka je temelj funkcionalnosti i stila vaše kuhinje po meri.

Zato obratite pažnju na sledeće da bi vaša kuhinja postala pravi gastro raj! Omorika Design je tu da vam pomogne i inspiriše vas.

Kuhinja je jedan od najzahtevnijih prostora i veoma bitan element funkcionalnog i moderno organizovanog doma.

Kako Se Kuhinje Po Meri Biraju Da Traju?

Pri izboru kuhinjskog bloka treba imati u vidu:

  • Materijal od kog je napravljena;
    Dizajn i boju koji ne bi trebalo isključivo da prate trendove vec da odgovaraju vašem ukusu i potrebama. Kao i da imaju trajniji efekat u vašem enterijeru;
  • Dimenzije prostora;
    Funkcionalnost i raspored elemenata prilagođen potrebama osoba koje ce najviše vremena provoditi pripremajući ukusna jela.

Kuhinja Vam Je Povezana Sa Trpezarijom?

Ako je vaša kuhinja povezana sa trpezarijom i dnevnom sobom, ova dva segmenta prostora bi trebalo da budu stilski usaglašena i vizuelno deo jedne celine. U malim stanovima je posebno značajno da kuhinjski blok bude napravljen po meri kako bi prostor bio iskorišćen na pravi način, a da ne deluje prenatrpano. Čak i kada imate kuhinjski prostor veci od prosečnih 4-5 m2, najbolje je kada su elementi prilagođeni vašim potrebama.

Kuhinja Se Ne Kupuje Svaki Dan

Dozvolite sebi da se igrate kombinacijama boja i materijala u vašoj kuhinji. Razmišljajte dugoročno, jer kuhinja se „ne kupuje svaki dan“. Birajte boje koje će vam prijati i inspirisati vas da pripremate gastronomske užitke za vaše najmilije. Pri izboru materijala i ugradnih elemenata najpre uzmite u obzir kvalitet i način odrzavanja.

Svaki Korisnik Je Poseban

Kao što je svaki korisnik kuhinje poseban, tako i kuhinjski blok treba da bude prilagođen različitim potrebama. Kvalitetna, moderno dizajnirana i funkcionalna kuhinja po porudzbini uvek je dobar izbor. Mi smo pravo mesto ukoliko tražite kvalitet i stil po dobrim cenama.

Prepoustite Se Nasem Timu

Najbolji način da to uradite je da to prepustite timu ljudi koji se razumeju u konstrukcije i materijale kako bi njihovo iskustvo najbolje uticalo na kvalitet, trajnost i budzet vaše kuhinje po meri. Pre nego što krenete u odabir boja i dekora, prvo razmislite o vašem zivotnom stilu kako bi ste maksimalno iskoristili skladišni prostor vaše kuhinje.

Funkcionalnost Vase Kuhinje Je Najbitnije

Dobar raspored u kuhinji je vise od pola završenog posla jer je njena funkcionalnost najbitnija. Naš savet vam je da locirate tačno ono što vam se ne dopada na vašoj trenutnoj kuhinji kako bi odmah mogli da otklonimo te probleme. Njena funkcionalnost je, verovali ili ne, ono što kod nje najmanje košta.

Mogli bi smo još mnogo toga da vam pričamo ali sada je vreme da nas kontaktirate kako bi smo zajedno dizajnirali vašu kuhinju po meri i sa vama priveli posao do kraja.

Kuhinje Po Meri Dizajnirane Specifično Za Vas!

Pozovite nas kod Vas, izlazak je potpuno BESPLATAN, a na licu mesta ćemo izneti konkretnu ponudu u vidu idejnog projekta, materijala i cene.