Omorika Design

Omorika Design

Sve O Nama

Omorika Design-ov cilj misije je oblikovanje unutrašnjih prostora sa „vanvremenskim dizajnom“, pružajući rešenja u oblastima vrhunskih korporativnih, komercijalnih i stambenih enterijera.

Omorika komerc je preduzeće koje se godinama bavi primarnom preradom i obradom drveta koja je njena primarna delatnost, a pod čijim okriljem radi i Omorika Design koja se u poslednjih nekoliko godina veoma uspešno bavi dizajniranjem, projektovanjem, izradom i montažom svih elemenata doma koji se proizvode od pločastih materijala kao sto su univer, medijapan, kao i puno drvo…
Korišćenjem samo kvalitetnih materijala renomiranih proizvođača možemo vam dati dugotrajnu garanciju da će te uživati u korišćenju svega onoga što smo napravili samo za vas. Kvalitetni farbari bojom će dodatno oplemeniti svaki deo vašeg nameštaja, bila to kuhinja, plakar i nešto vam drago, gde će te provoditi vaše slobodno vreme.

Pre svega toga, razgovorom sa našim arhitektom doći ćete do idealne ideje i po pitanju cene i po pitanju kvaliteta za svaki komad nameštaja koji želite da unesete u vas dom, a da je izrađen sa naše strane. Kontaktirajte nas i dajte nam okvirne mere vašeg prostora i naš arhitekta će vam potpuno besplatno uraditi idejni projekat na osnovu vaših dimenzija kao i približnu cenu proizvoda.
Omorika Design se takođe bavi projektovanjem i izradom i drugog nameštaja u vašem domu. Da li je to dečija soba, komoda, neka polica…, sve su to elementi doma koje ćemo uraditi onako kako ste Vi zamislili ili vam možemo ponuditi ideju ako već ne znate šta bi ste želeli.
Možete nas kontaktirati svakim radnim danom, kao i subotom 8-20 h.

Zanimljive Činjenice

Pogledajte neke statistike

omorika design book sketch

Omorika Design – Tu Smo Za Vas!

Bilo da gradite vaš nov dom ili preuređujete postojeću kuhinju, Omorika Design nudi vam više od 10 godina kreativnog dizajnerskog talenta, kvalitetne izrade, posvećenosti i zadovoljstvu klijenata.

Naše usluge uključuju:

  • Kuhinje po meri
  • Plakari po meri
  • Kupatilski Nameštaj
  • Komadni Nameštaj
  • Dečije Sobe
  • Opremanje Enterijera